ЗИМНИЦА ЗА ПАМЋЕЊЕ: Печене љуте папричице са медом су чисто зимско савршенство!(РЕЦЕПТ)
06.11.2022.
13:45
Деликатес који када једном пробате - постаће ваша традиција!
Потребни састојци:
- љуте паприке - количина по жељи
- шаргарепа - по једна шаргарепа по тегли
- целер - количина по жељи
- бибер у зрну
- сирће
- шећер - 1 кашика, равна, по тегли
- со - 1 кашика, равна, по тегли
- мед - 2 кашичица, по тегли
НАЈБОГАТИЈА СРПСКА НАСЛЕДНИЦА ИМА ВИЛУ СА 57 СОБА: Живи као краљица, а прве комшије су јој Кејт и Вилијам
НАЈБОГАТИЈА СРПСКА НАСЛЕДНИЦА ИМА ВИЛУ СА 57 СОБА: Живи као краљица, а прве комшије су јој Кејт и Вилијам
СВАКИ ПЕТИ СРБИН ИМА МАЛИ ПОЛНИ ОРГАН, ЕВО КОЛИКО ИХ ЈЕ ОБДАРЕНИХ: Др Милошевић открио шта је ПРОСЕК за нашу земљу
СВАКИ ПЕТИ СРБИН ИМА МАЛИ ПОЛНИ ОРГАН, ЕВО КОЛИКО ИХ ЈЕ ОБДАРЕНИХ: Др Милошевић открио шта је ПРОСЕК за нашу земљу
Припрема:
Очистите љуте паприке и испеците их у рерни или на плотни.
Док су још вруће поређајте их у тегле које сте претходно стерилисали, додајући ченове белог лука које сте благо нагњечили ножем, кругове шаргарепе, парчиће целера, шећер, со, бибер и мед по две кашике. Допуните до горе сирћетом. Затворите поклопцима.