Једноставан рецепт за ПИТУ БЕЗ КОРА и брашна од само 4 састојка: готова за 10 минута, мекша од гибанице и нестаје са стола док је топла
Заборавите на развлачење кора и брашно које лети свуда по кухињи - ова пита се прави брже него што се рерна угреје! Само неколико састојака, пар минута мешања и добијате савршено сочно, мирисно тесто које подсећа на гибаницу, али је још лаганије и здравије.
25.10.2025.
08:02
Коментари (0)
Суботом ујутру нема ништа лепше од топлог доручка који мирише на домаће, а не одузима вам време. Ова пита без кора и брашна постала је прави хит међу домаћицама - готова је за десетак минута, а укусом подсећа на најмекшу гибаницу из рерне. Уместо брашна користи овсене пахуљице, па је и здравија варијанта класичне пите, идеална за доручак, ужину или вечеру.
Потребно је
2 јаја
1/2 кашичице соли или по укусу
300мл јогурта
200г овсних пахуљица
200г фета сира
1 кашичица прашка за пециво
Припрема