Овако је најукуснији - Сутлијашу додајте само три састојка, овако спремљеног заволеће га и они који нису сладокусци
Спремљен на овај начин, омиљени дезерт детињства многих постаће учестала посластица на вашем менију.
Понекад, одређене рецепте искористимо много пута и заситимо их се.
Уз мале трикове који следе у наставку, сутлијаш че вам постати врло занимљив за спремање.
Воће
Можда наизглед не иде уз кремасту текстуру посластице, али воће и сутлијаш се одлично уклапају. Свеже или суво, свеједно је. Суво пружа интезивну арому, док свеже доприноси пуноћи укуса.
Орашасти плодови
Они су омиљени додаци сутлијашу због своје хрскавости. Најчешће се користе ораси, али и лешници и бадеми. Могу се сећи, млести или користити цели, на сваки начин су укусни.
Цимет
Некима подразумевани додатак сутлијашу, цимет значајно доприноси његовој ароми. Било да се помеша са смесом или дода мало на врху, одличан је савезник кремастом дезерту.