ДОМАЋА ПОГАЧА ЗА ВАСКРС - Почастите своју породицу преукусним јелом, поготово на дан најсрећнијег хришћанског празника
Пред вама је један од најбољих рецепата за домаћу погачу.
16.04.2025.
19:51
Коментари (0)
На Велику суботу се обично меси васкршња погача која се конзумира сутрадан. Представљамо вам најбољи начин припреме.
Састојци:
- 1 кг брашна
- 850 мл воде
- 20 г прашка за пециво
- 1, 5 кашика соли
Припрема:
Све састојке добро помешајте, па оставите да тесто мало одстоји. Након тога га развуците и обликујте погачу. Опет оставите са стране.
Загрејте рерну на 220 степени, па на тој температури пеците око 10 минута. Након тога, смањите на 200 степени и пеците још 20-25 минута. Пријатно!