ДОМАЋЕ НУДЛЕ бољег укуса од оних из ресторана - Рецепт је једноставан, препоручљиво за лагану ВЕЧЕРУ, а састојке већ имате код куће
Укусније су од ресторанских!
07.05.2025.
21:10
Коментари (0)
Скоро сви волимо нудле, а спремљене на начин на који би вам послужили у кинеском ресторану - испадну савршено. Погледајте рецепт и уверите се сами.
Састојци:
- 150 г нудли по избору
- црвена паприка
- тиквица
- две шаргарепе
- црни лук
- празилук
- 300 г пилећег филеа
- соја сос
Припрема:
Све поврће исеците на тракице, а пилетину на коцкице или исто као остале састојке. Месо ставите да се динста.
Пустите воду да проври, па убаците нудле и кувајте 4 минута.
У тигањ са месом убаците паприку, шаргарепу, тиквицу и лук. Мешајте да се не би залепило. Додајте мало воде.
Нудле процедите, исперите, додајте соја сос и пребаците све у тигањ. Помешајте да се међусобно сједине. Зачините по жељи. Пријатно!