Најукуснији ПОСНИ ГУЛАШ - Јело се спрема на води од ТРИ САСТОЈКА, а не примећује се разлика у односу на оригиналан рецепт
Гулаш који ће одушевити и заситити ваше укућане, а спрема се на води!
06.03.2025.
16:52
Коментари (0)
До суботе се пости на води, те је неопходно сваког дана смислити јела која ће испратити то правило. Рецепт у наставку брзо решава проблем, а доноси мирис који ће се раширити домом.
Састојци:
- 500 г шампињона
- главица црног лука
- 500 мл сока од парадајза
Припрема:
Исецкајте лук и пропржите на мало воде.
Исеците печурке на ситно, придружите луку и наставите са пржењем. Динстајте све док не добију боју и смекшају. Немојте додавати воду јер ће шампињони пустити свој сок.
Зачините по жељи, најбоље бибером, вегетом и/или сољу. Када течност испари, сипајте сок од парадајза и кувајте још 15 минута.
Додајте још зачина, па све промешајте. Пријатно!