Најукуснији РУЧАК СА ПИЛЕТИНОМ - Смотајте, сложите и уживајте у сочном оброку којим ће се одушевити сви укућани
Никада пилеће месо нисте спремали на овај начин.
02.05.2025.
15:30
Коментари (0)
Уколико сте гладни, а уморни и заузети у току остатка дана, ово је право решење за вас. Припремите кремасту, укусну тортиљу са поврћем и пилетином.
Састојци:
- црвена паприка
- пола црног лука
- жута паприка
- пилећа леђа
- 100 г качкаваља
- 100 г грашка
- 100 г кукуруза
- шест тортиља
Припрема:
Паприке исеците на тракице, а лук на ситне делове. Пилетину изрежите на комадиће, па пропржите на уљу.
Када добије боју и буде зачињена, придружите поврће. Динстајте док не пусти свој сок. Додајте грашак и кукуруз, па померите са рингле када омекшају.
Тортиље напуните спремљеним филом, поспите изренданим качкављем и сложите у плех обложеним папиром за печење. Пеците на 180 степени око 10 минута. Пријатно!