ПИлетина на сасвим нов начин - БРЗ РУЧАК који ћете чешће спремати, сви ће тражити порцију више, а тајна је у једном састојку
Омиљено месо на потпуно другачији начин, идеално уз помфрит.
12.03.2025.
10:55
Коментари (1)
Пилетина је многима најукуснија врста меса, а погодна је за експериментисање. У рецепту који следи доносимо иновативан начин њене припреме.
Састојци:
- 4 јаја
- кашичица соли
- кашика сенфа
- зачини по укусу
- 3 кашике маслиновог уља
- 2 кашике паленте
- 2 кашике пшеничног брашна
- прашак за пециво
- 800 г - 1 кг пилетине
Припрема:
Помешајте све састојке осим пилетине, па бело месо исецкајте на ситне коцке.
Ставите га у припремљену смесу. Помешану пилетину ставите у фрижидер на сат времена.
Загрејте уље, па пржите са обе стране док не порумени. Служите уз кромпир и салату по избору. Пријатно!