PIletina na sasvim nov način - BRZ RUČAK koji ćete češće spremati, svi će tražiti porciju više, a tajna je u jednom sastojku
Omiljeno meso na potpuno drugačiji način, idealno uz pomfrit.
12.03.2025.
10:55
Komentari (1)
Piletina je mnogima najukusnija vrsta mesa, a pogodna je za eksperimentisanje. U receptu koji sledi donosimo inovativan način njene pripreme.
Sastojci:
- 4 jaja
- kašičica soli
- kašika senfa
- začini po ukusu
- 3 kašike maslinovog ulja
- 2 kašike palente
- 2 kašike pšeničnog brašna
- prašak za pecivo
- 800 g - 1 kg piletine
Priprema:
Pomešajte sve sastojke osim piletine, pa belo meso iseckajte na sitne kocke.
Stavite ga u pripremljenu smesu. Pomešanu piletinu stavite u frižider na sat vremena.
Zagrejte ulje, pa pržite sa obe strane dok ne porumeni. Služite uz krompir i salatu po izboru. Prijatno!