Skip to main content
horoskop

Slobodnim Blizancima sledi NOVO POZNANSTVO putem društvenih mreža, Lavovima potreban ODMOR - HOROSKOP za utorak je spreman

Foto: Shutterstock
Pogledajte šta vaš znak može da očekuje danas

Ovan

Posao: I tokom ovog dana očekuje vas dosta izazova na poslovnom planu, posebno na polju saradnje i komunikacije sa okruženjem. Shvatite sve kao prolaznu prepreku ka cilju i nemojte suviše impulsivno reagovati.

Ljubav: Nije poenta u tome da se međusobno optužujete, već da počnete da rešavate probleme zajednički, a sada je to moguće.

Zdravlje: I dalje vas mogu mučiti problemi sa probavnim traktom.

Bik

Posao: Više puta proveravajte ono što ste uradili, posebno vezano za dokumenta i papirologiju, kako biste izbegli ozbiljnije propuste i samim tim i kritike od strane nadređenih.

Ljubav: Nećete mnogo biti raspoloženi da se bavite ljubavnom tematikom danas, pa stoga pokušajte da ne reagujete na provokacije druge strane.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Biće povremenih zastoja u komunikaciji sa osobama koje su vam poslovno važne. Bilo bi dobro da pokušate da izbegnete nesuglasice i rasprave većih razmera.

Ljubav: Slobodni Blizanci, možete imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Uživajte.

Zdravlje: Osim što ste nervozni, sve ostalo je pod kontrolom što se zdravlja tiče.

STRELCU I VAGI UPADA KAŠIKA U MED! Horoskop za narednih mesec dana predviđa veliko uzbuđenje za ove znake

STRELCU I VAGI UPADA KAŠIKA U MED! Horoskop za narednih mesec dana predviđa veliko uzbuđenje za ove znake

ŽENE rođene u ova 3 znaka horoskopa PROCVETAJU U PEDESETIM: Sa godinama su sve lepše i uspešnije

ŽENE rođene u ova 3 znaka horoskopa PROCVETAJU U PEDESETIM: Sa godinama su sve lepše i uspešnije

Rak

Posao: Biće  potrebno da uložite veliki trud u neke saradnje, iako će vam to povremeno dosta teško padati, najviše iz razloga što ste umorni od celokupne situacije na poslu ovih dana.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, očekuje se i da se više pokrenete, družite, izlazite, ima prostora i za nove i za stare simpatije. Opustite se.

Zdravlje: Sklonost alergijama, respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Dosta napetih razgovora, dogovora je pred vama  pa vas očekuje od samog starta bezbroj informacija koje treba obraditi. Morate ubaciti u veću brzinu, kako biste sve pohvatali.

Ljubav: Bilo bi dobro da novoj simpatiji pružite malo više informacija o sebi, naravno ukoliko želite da je osvojite. Čemu misterije ako vam se neko istinski dopada.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Devica

Posao: Odličan dan je pred vama za sve vrste komunikacije i postizanja novih dogovora. Možete impresionirati sagovornike svojim dobrim nastupom.

Ljubav: Možete proširiti krug zajedničkih prijatelja, prijaju vam druženja i razgovori sa osobama sličnih razmišljanja.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

devica
devica
Foto: Profimedia

Vaga

Posao:  Fokusirajte se na ono što vam je zaista važno i da to odradite na pravi način.. Ništa neće moći da ide lagano i bez trzavica, ali će svakako ići.

Ljubav: Oseća se poboljšanje u vašim ljubavnim relacijama i to vas vraća u ravnotežu da budete onakvi kakvi u suštini i jeste, nežni i senzibilni.

Zdravlje: Skloni ste prehladama i manjim problemima sa grlom.

Škorpija

Posao: Škorpije, pokušajte da pregurate ovaj dan sa što manje sukoba sa svim osobama sa kojima budete u kontaktu i bitnim i nebitnim.

Ljubav: Pozabavite se analizom svojih potreba i želja, potrebno je i da eliminišete neke stvari koje vam smetaju, kako biste mogli da zakoračate dalje u pozitivnom smeru.

Zdravlje: Pad energije.

Strelac

Posao: Ono što vam je izuzetno dobro naglašeno, jeste da imate veliku podršku od strane drugih za sve što budete želeli da pokrenete. Iskoristite to.

Ljubav: Mogli biste da  očekujete interesantno novo poznanstvo baš u poslovnom okruženju, pa ukoliko ste raspoloženi za flert i neobavezno ćaskanje, samo napred.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac
Foto: Profimedia

Jarac

Posao: Potrudite se da budete fokusirani na posao, i samo tako ćete uspeti sve zacrtano da završite kako ste i zamislili. Potražite pomoć autoriteta ukoliko vam je potrebna za rešavanje nekih problema.

Ljubav: Slobodni Jarčevi koji su otpočeli neku novu komunikaciju, trebaju samo da se opuste i uživaju. Ima naznaka jednoj lepoj  ljubavnoj priči.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Sve ide svojim tokom, ustaljenim, tako da možete opušteno završiti sve tekuće obaveze. Možete očekivati iznenadni finansijski dobitak.

Ljubav: Na ljubavnom planu trebalo bi da je sve u redu, stoga uživajte u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa vašom voljenom osobom.

Zdravlje: Dovoljno odmarajte.

Ribe

Posao: Imate mogućnost za bitan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta.

Ljubav: Imaćete prilika za  iznenadna nova poznanstva, flert  i uživanje u neobaveznoj komunikaciji, bez naznaka nekoj konkretnoj i  ozbiljnijoj priči.

Zdravlje: Potreban vam je odmor i to što pre.

 

Vremenska prognoza
Fog
17 Beograd