Skip to main content
0362222530

OVAJ KUĆNI APARAT UKLANJA CELULIT NA BUTINAMA: TikTokerka otkrila do sada neviđenu metodu, a žene kažu da "STVARNO RADI"

Foto: Profimedia
Ukoliko imate problema sa celulitom, isprobajte viralan trik TikTokerke koja ga se rešila uz pomoć kućnog aparata.

Iako je kraj leta, ne znači da prestajemo sa negom i brigom za jednom od najvećih muka sa kojima se žene bore, kada je u pitanju fizički izgled, a reč je o celulitu. Celulit se najčešće pojavljuje na mestima gde imamo najviše masnih rezervi, kao što su bokovi, butine, zadnjica i stomak.

Kreme i losioni mogu da pomognu, tako što će poboljšati izgled vaše kože i donekle minimizirati pojavu celulita, posebno ako ih koristite religiozno.

Dokazano SMANJUJE BOL i UPALNA STANJA: Za ZDRAVO GRLO koristite OVO nekoliko puta dnevno!

Dokazano SMANJUJE BOL i UPALNA STANJA: Za ZDRAVO GRLO koristite OVO nekoliko puta dnevno!

TU JE I DOKAZ! Enrike Iglesijas strasno ljubio obožavateljku, pa je UHVATIO ZA ZADNJICU: Oženjenom pevaču popustile kočnice (VIDEO)

TU JE I DOKAZ! Enrike Iglesijas strasno ljubio obožavateljku, pa je UHVATIO ZA ZADNJICU: Oženjenom pevaču popustile kočnice (VIDEO)

Ipak, ključnu ulogu igra ishrana i fizička aktivnost, ali i razni tretmani, kao i kućni diy projekti mogu pomoći. To dokazuje i jedinstvena metoda za uklanjanje celulita koju je otkrila Melisa, korisnica TikTok-a, koja ima 67 godina i „koja stvarno radi“, bar tako pišu žene koje su isprobale, i to u komentarima.

celulit
celulit
Foto: Profimedia

Melisa je rekla da ju je ipak malo sramota zbog načina na koji to radi, ali pošto njena deca, a ni muž nemaju profile na ovoj mreži, usudila se da podeli svoj trik. Zvuči neverovatno, ali Melisa svoj problem sa celulitom rešava uz pomoć mini usisvača.

„Otkriću vam nešto što bi verovatno trebalo da mi bude neprijatno da vam pokažem, ali svejedno ću to da uradim. Godinama, celulit počinje više da se primećuje, a što ste stariji, ja imam 67 godina, to ga više imate“, ispričala je Melisa iz Tenesija u videu koji je veoma brzo postao viralan i pokupio više od 3 miliona pregleda.

Onda je demonstrirala kako usisivačem prelazi preko butina.

„Zaista pomaže da se razbije celulit. Mislim, bila sam stvarno iznenađena“, rekla je i upozorila da ovaj „tretman“ ne funkcioniše sa običnim usisivačem koji je prejak, jer on može da izazove pucanje kapilara.

Komentari na njen video bili su pozitivni, mnoge žene su joj se zahvalile što im je otkrila tako dobar trik, ali najviše ljudi je bilo iznenađeno činjenicom da izgleda tako mladoliko na kraju sedme decenije.

„Imam 53 godine dušo, a u poređenju sa tobom izgledam kao da mi je 100“, „Šta god da radiš, prijavljujem se da probam. Izgledaš neverovatno!“, „Ovo stvarno radi, bravo za ideju“samo su neki od komentara na Melisin izgled.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd