Utorak 27. feb 2024.
Princeza

"ZBOG HONORARNOG POSLA NISAM VIŠE MOGLA DA BUDEM UČITELJICA!" Našla je dodatni način da zaradi, a onda je usledio otkaz na primarnom poslu

Foto: Twitter printscreen/FikoR
Učiteljica dala otkaz u školi da bi bila princeza.

San svake devojčice je da bude princeza, međutim to nije zanimanje za kojim starije osobe aktivno teže. Ipak, izgleda da je posao ovog popularnog lika iz bajke sada svakodnevna stvarnost jedne žene, koja je nakon što je odustala od posla učiteljice rešila da bude prava princeza.

Naime, nakon što je dala otkaz na stalnom poslu u školi, Olivija Katfort (27) iz Britanije odlučila se da bude princeza s punim radnim vremenom. Da se odluka pokazala ispravnom govori ćinjenica da je od novca zarađenog na ovom poslu, uspela da kupi kuću za oko 250 hiljada evra.  

PREGLED NIJE VALIDAN! Ovo nikako NE SMETE raditi PRE GINEKOLOŠKE kontrole, nekoliko pravila koja se moraju ispoštovati

PREGLED NIJE VALIDAN! Ovo nikako NE SMETE raditi PRE GINEKOLOŠKE kontrole, nekoliko pravila koja se moraju ispoštovati

Lako i bez TENZIJE - Ovih PET SAVETA olakšaće vam susret sa BIVŠIM PARTNEROM

Lako i bez TENZIJE - Ovih PET SAVETA olakšaće vam susret sa BIVŠIM PARTNEROM

Olivija je pokrenula igraonicu za zabavu za decu "Beyond A Princess" 2021. godine, tokom karantina za vreme korona virusa. Igraonica je tada postala toliko popularna da je zbog toga odlučila da napusti dotadašnji posao učiteljice. 

Ova 27-godišnjakinja sada vodi posao zajedno s grupom drugih imitatorki princeza koje posećuju dečije zabave, korporativne događaje a rade i s robnim markama. Sva odeća koju Olivija nosi podseća na legendarne Diznijeve favorite poput Elze iz Frozena, Arijel iz Male sirene i Aladinove princeze Džasmin. Međutim, ona ne nudi samo usluge kao princeza - ona takođe ponekad glumi i negativne likove iz crtaća, kao što je recimo Grdana.

Olivia je objasnila da joj je potrebno dva sata da se transformiše u potpuni lik, što uključuje nanošenje kostima, šminku, periku pa čak i kontaktna sočiva u boji - sve zarad autentičnog izgleda.

"Uporedo s ovim radila sam i kao učiteljica. Ali 10 meseci kasnije morala sam da dam otkaz jer sam bila jako zauzeta poslom princeze, pa sam se zato odlučila da ovo radim puno radno vreme. A moje prve dve velike haljine bile su haljina Pepeljuge i haljina Bele", kaže Olivija.

Sada ima tim od osam do deset devojaka koje rade za nju i nastupaju svaki vikend.

"Pobrinula sam se da celi moj tim čine školovane pevačice, plesačice i glumice kako bi deca dobila autentično iskustvo. Imala sam viziju da će sve biti kvalitetno, interaktivno i drugačije i tako se razvilo", dodala je ona.

Što se tiče zarade, zarađuje puno više nego što je zarađivala kao učiteljica.

Ne samo da Olivija nudi pojedinačne nastupe, već svoju vojsku obožavatelja drži fasciniranim i na svojim društvenim mrežama, na kojima objavljuje vide u kojima izvodi najnovije plesne trendove. Dve godine bavljenjem ovog posla, Olivija tvrdi da je njen posao čaroban jer voli da vidi reakcije oduševljene dece. 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd