CARSKA PITA SA KUPUSOM I MESOM: Toliko je ukusna da ćete UŽIVATI u svakom zalogaju (RECEPT)
25.10.2022.
08:29
Kiseli kupus je savršena zimska namirnica. Postoji mnogo kombinacija i načina na koji se može pripremati. Najpopularniji je u sarmi ili sa suvim mesom. Iako ga svi pripremamo uglavnom u takvim jelima, evo predloga kako da unesete promene u svoj jelovnik
Napravite pitu sa kiselim kupusom i mlevenim mesom - veoma interesantna kombinacija! Jako brzo i lako se priprema sa gotovim korama, a tako je divna i ukusna da ćete uživati u svakom zalogaju.
BAKIN RECEPT ZA OMILJENO SRPSKO JELO! Bećar paprikaš sa piletinom, kašika zdravlja na kojoj su generacije odrastale
BAKIN RECEPT ZA OMILJENO SRPSKO JELO! Bećar paprikaš sa piletinom, kašika zdravlja na kojoj su generacije odrastale
Napravite ČOKOLADNU TORTU po BAKINOM receptu: Potrebno vam je par sastojaka, priprema se BRZO i lako (VIDEO)
Napravite ČOKOLADNU TORTU po BAKINOM receptu: Potrebno vam je par sastojaka, priprema se BRZO i lako (VIDEO)
Potrebno je:
- tanke gotove kore
- 1 manja glavica kiselog kupusa
- 300 gr mlevenog mesamalo crvene ml. paprike
- mleveni biber
- ulje
Priprema:
1 manju glavicu kiselog kupusa, iseći na rezance, što sitnije. Upržiti u ulju, pa dodati 300 gr mlevenog mesa, pa zajedno pržiti oko 20 minuta.
Dodati malo crvene mlevene paprike i bibera i skloniti sa šporeta. Koru prvu raširiti na sto pa je premazati uljem, dodati drugu preko nje.
Rasporediti nekoliko kašika kupusa i mesa, saviti stranice i uviti u rolat.
Ređati u podmazan pleh. Sve do utroška materijala. Iseći malo nožem na rolate pa peći na 200 stepeni C oko 35-40 minuta.
25.10.2022.
08:29