Zaboravite na sve prethodne recepte i spremite TOSKANA PILETINU - Hrskav, očaravajuć ukus jela koje ćete želeti da spremate što češće
Provereno najbolji recept za piletinu.
14.03.2025.
14:46
Komentari (0)
Pileće meso je poprilično zahvalno za spremanje jer podrazumeva čitav niz recepata koji se mogu iskoristiti. Međutim, mi vam donosimo najbolji.
Sastojci:
- kokosovo ulje
- 400 g pilećih prsa
- glavica crnog luka
- 2-3 čena belog luka
- 250 g čeri paradajza
- 200 g pavlake za kuvanje
- 50-100 g parmezana
- 100 g mladog spanaća
- začini
Priprema:
Na kokosovom ulju propržite meso sa obe strane. Sklonite sa vatre, pa ispržite crni luk, zatim beli i na kraju paradajz.
Prelijte pavlakom za kuvanje, prekrijte rendanim parmezanom, dodajte spanać i na kraju vratite meso.
Usput začinite po ukusu i služite dok je toplo. Prijatno!