Заборавите на све претходне рецепте и спремите ТОСКАНА ПИЛЕТИНУ - Хрскав, очаравајућ укус јела које ћете желети да спремате што чешће
Проверено најбољи рецепт за пилетину.
14.03.2025.
14:46
Коментари (0)
Пилеће месо је поприлично захвално за спремање јер подразумева читав низ рецепата који се могу искористити. Међутим, ми вам доносимо најбољи.
Састојци:
- кокосово уље
- 400 г пилећих прса
- главица црног лука
- 2-3 чена белог лука
- 250 г чери парадајза
- 200 г павлаке за кување
- 50-100 г пармезана
- 100 г младог спанаћа
- зачини
Припрема:
На кокосовом уљу пропржите месо са обе стране. Склоните са ватре, па испржите црни лук, затим бели и на крају парадајз.
Прелијте павлаком за кување, прекријте ренданим пармезаном, додајте спанаћ и на крају вратите месо.
Успут зачините по укусу и служите док је топло. Пријатно!