Брже не може: Чоколадни мус у чаши готов за само неколико минута - преукусан и неодољиво кремаст
Сви ће тражити још.
11.07.2025.
13:47
Коментари (0)
Неодољиво кремаст и богат чоколадни десерт који се припрема за само неколико минута.
Идеално за посебне прилике, али и за тренутке кад желите да се засладите без пуно труда.
Састојци и количина:
Црна чоколада - 200 г
Слатка павлака - 200 мл
Шлаг - за декорацију
Комадићи чоколаде - за посипање
Начин припреме:
Истопите чоколаду на пари и оставите да се мало прохлади. Умутите слатку павлаку док не постане чврста. Лагано умешајте отопљену чоколаду у умућену павлаку. Сипајте мус у чашице, додајте шлаг на врх и поспите комадићима чоколаде. Оставите у фрижидеру најмање 1 сат пре служења.