Најбржа ТОРТА СА ЈАГОДАМА, добра и за дијабетичаре - Готова за 10 минута, природно слатка, а прави се без шећера
Ова торта се не слади додатно, а изненађује својим укусом.
25.05.2025.
17:42
Коментари (0)
Волите јагоде, а не бисте одбили ни торту? Одвојите 10 минута и припремите себи ужитак као што се може наћи у посластичарници.
Састојци за кору:
- 300 г млевеног кекса
- 100 мл млека
- 50 г отопљеног путера
За фил:
- 400 мл слатке павлаке
- 300 мл хладног млека
- кесица пудинг крема који се не кува
- 500 г јагода
Припрема:
Састојке за кору умутите и добро утапкајте у калуп обложен папиром за печење.
Исецкајте јагоде, па остало намењено за фил умутите миксером. Добићете густ шлаг ком треба придружити воће и нанети га преко млевеног кекса.
Уколико желите, можете прелити истопљеном белом чоколадом. Пријатно!