Рецепт за ПОСНУ ПИЦУ - Комбинација као из снова, хрскава споља и мекане унутрашњости, од готове подлоге
Једите је без гриже савести!
04.03.2025.
11:53
Коментари (1)
Омиљен ручак свих малишана можете спремити на изузетно здрав начин, а још је и посна. Пратите рецепт и сазнајте како да их обрадујете.
Састојци:
- празилук
- паприка
- шампињони
- љуте папричице
- кечап
- црвени лук
- парадајз
- подлога за пицу
- биљни сир
- со
Припрема:
Издинстајте празилук, паприку и шампињоне. Подлогу за пицу премажите кечапом који може бити и љут.
Главицу црвеног лука и парадајз исеците на колутиће.
Издинстану смесу распоредите преко подлоге, па додајте и ситно исецкану љуту папричицу. Лук и парадајз ставите преко.
Изрендајте биљни сир и прекријте пицу тиме. Посолите са врха.
Пеците на загрејаној рерни док се сир не отопи и корице порумене. Пријатно!