Карамелизована ролована штрудла: Готова за 10 МИНУТА, а за њу су вам потребна САМО три састојка и магија укуса може почети
Многи је обожавају због њене структуре која се мења од хрскаве спољашности до сочне унутрашњости, док је мирис уједно сладак и благо карамелизован.
Прави гастрономски доживљај који спаја традицију, креативност и уживање у једноставним стварима.
Ако већ нисте пробали да направите овај укусан слаткиш и мало другачију штрудлу, обавезно је ставите на листу специјалитета.
Састојци
- 1 отопљени маргарин
- Готово тесто
- Цимет и шећер
Оклагију обмотајте алуминијумском фолијом. Готово тесто изрежете на танке трачице.
Премажете оклагију са маргарином, а затим танким трачицама обавијте оклагију у круг. Ваљајте тесто по радној површини.
Премажите тесто остатком отопљеног маргарина и поспите микс цимета и шећера.
Пеците на 180 Ц око 10 минута. Затим, окрените тесто и пеците још 10 минута.
Детаљније о начину припреме погледајте на видеу Kimdanax_.