Karamelizovana rolovana štrudla: Gotova za 10 MINUTA, a za nju su vam potrebna SAMO tri sastojka i magija ukusa može početi
Mnogi je obožavaju zbog njene strukture koja se menja od hrskave spoljašnosti do sočne unutrašnjosti, dok je miris ujedno sladak i blago karamelizovan.
Pravi gastronomski doživljaj koji spaja tradiciju, kreativnost i uživanje u jednostavnim stvarima.
Ako već niste probali da napravite ovaj ukusan slatkiš i malo drugačiju štrudlu, obavezno je stavite na listu specijaliteta.
Sastojci
- 1 otopljeni margarin
- Gotovo testo
- Cimet i šećer
Oklagiju obmotajte aluminijumskom folijom. Gotovo testo izrežete na tanke tračice.
Premažete oklagiju sa margarinom, a zatim tankim tračicama obavijte oklagiju u krug. Valjajte testo po radnoj površini.
Premažite testo ostatkom otopljenog margarina i pospite miks cimeta i šećera.
Pecite na 180 C oko 10 minuta. Zatim, okrenite testo i pecite još 10 minuta.
Detaljnije o načinu pripreme pogledajte na videu Kimdanax_.