Шпорет вам није потребан, а спремно је за 15 МИНУТА: Рецепт од ког залогај ЧИЗ КЕЈКА од ПИСТАЋА доводи до слатког савршенства
Савршен спој кремастог фила, хрскаве подлоге и богатог укуса пистаћа који никог не оставља равнодушним.
Овај елегантни десерт спаја луксуз и једноставност, пружајући савршен баланс укуса и текстуре. Сваки залогај је попут мале посластичарске чаролије чинећи га идеалним избором за посебне прилике или једноставно када пожелите нешто заиста посебно.
Ево како да га припремите.
Састојци
Подлога
- 200 г млевеног кекса
- 120 г маргарина
Фил
- 170 г крем сира
- 250 мл шлага
- 60 г шећера у праху
- 2 кашике крема од пистаћа
Прелив
- 170 г крема од пистаћа
Млевени кекс и истопљени маргарин помешајте и у калуп добро утисните. У чинију миксером умутите састојке за фил, док не добијете густу смесу којом ћете прелити подлогу. Затим отопите 170 г крема од пистаћа и прелијте.
По слободном избору можете посути млевене пистаће или неке друге орашасте плодове да употпуне сам укус.
Детаљније о начину припреме на видеу foodbyarii.