Skip to main content
Pet stvari koje jutro čine lepšim

Mislila si da je drugačije, ali... Momcima smo najprivlačnije UJUTRU! Evo i zbog čega je to tako!

Foto: Profimedia
Trudiš se da si svaki dan našminkana i sređena, ali on te zapravo voli prirodnu!

Ako misliš da izgledaš očajno ujutro kad ti je kosa raščupana, nosiš njegovu majicu i imaš jutarnji zadah, budi sigurna da grešiš, on te tada zapravo OBOŽAVA.

DA VAM DEČKO NE POBEGNE! Pazite da ne preterate i postanete jedna od onih napornih od kojih se odlazi

Pet stvari koje jutro čine lepšim
Foto: Profimedia

Muškarac je prirodno programiran da se budi u seks raspoloženju

Pravilo je da su muškarci uzbuđeniji od žena ujutru. Jutro, podne ili ponoć, muškarci su programirani da budu raspoloženi za seks, ali ujutru im se najviše sviđa ranjivost žena, pa to možeš iskoristiti kao svoju prednost. Izgledaj mazno i ranjivo i ima da ti jede iz ruke.

Kako da znaš da je stvarno DOBAR DEČKO, a ne prevarant?

Oseća se privilegovano što ima priliku da te vidi u izdanju koje ne vidi niko drugi

Žene imaju potrebu da svetu pokazuju svoje sređeno i našminkano lice. Ali kada muškarac dobije dozvolu za ulazak u tajni svet bez češlja i šminke, to je privilegovani intimni čin. Moguće je da ga to podsvesno podseti na prvu ženu koju je voleo: njegovu majku. Jer mame male dece obično nemaju vremena da se šminkaju i sređuju, i to je još jedan dokaz da ti nije potrebno dodatno sređivanje da bi privukla njegovu ljubav. U stvari bez šminke pridobićeš ga prirodnošću i iskrenošću i bićeš mu još lepša.

Pet stvari koje jutro čine lepšim
Foto: Profimedia

Ti izgledaš seksi, on se oseća seksi

Saberi dva i dva! Jutarnja uzbuđenost je tipična za muškarce. A kako da i ti podstakneš svoju i baciš se na malo jutarnjih vežbi u krevetu? Možeš jutarnje uzbuđenje da pokušaš da staviš na maksimum, čitajući erotsko štivo pre spavanja. To će podstaknuti seksi snove i probudićeš se uzbuđena. Ili ga jednostavno iznenadi i skini gaćice.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd