Skip to main content
Aleksandra Nikolić

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE PREPOLOVILA U ZADRUZI: Za 2 nedelje smršala 8 KG, jela samo 1 NAMIRNICU za sva tri obroka

Foto: Srbija Danas
Aleksandra Nikolić uspela je da dovede liniju do savršenstva jer je jela samo kupus i meso! Učesnica "Zadruge 6" pohvalila se da je za dve nedelje skinula osam kilograma. Kad je izašla iz "Zadruge 5" imala je 66 kilograma i uspela je dođe do 58 kilograma.

Aleksandra Nikolić uspela je da dovede liniju do savršenstva jer je jela samo kupus i meso! Učesnica "Zadruge 6" pohvalila se da je za dve nedelje skinula osam kilograma. Kad je izašla iz "Zadruge 5" imala je 66 kilograma i uspela je dođe do 58 kilograma.

- Baš sam se nagojila posle "Zadruge 5" jer smo Deki i ja stalno jeli brzu hranu i slatkiše. Bili smo željni jer tu hranu nismo imali dok smo bili u rijalitiju - rekla je Nikolićeva i priznala da je bila u depresiji zbog viška kilograma.

Umesto vežbanja koristi POSEBNO "pomagalo": Jelena Karleuša otkrila tajnu VITKE LINIJE, ovo je njen JELOVNIK

Umesto vežbanja koristi POSEBNO "pomagalo": Jelena Karleuša otkrila tajnu VITKE LINIJE, ovo je njen JELOVNIK

JELENA ĐOKOVIĆ OBOŽAVA ČAJ KOJI OPORAVLJA CEO ORGANIZAM: Štiti od prehlade i pomaže u procesu MRŠAVLJENJA

JELENA ĐOKOVIĆ OBOŽAVA ČAJ KOJI OPORAVLJA CEO ORGANIZAM: Štiti od prehlade i pomaže u procesu MRŠAVLJENJA

- Šta god da sam obukla za emisiju ili neko slikanje, nije mi lepo stajalo. Salo mi je kipelo na sve strane, plakala sam i pala sam u depresiju. Bila sam sama sebi odvratna, a Deki me je tešio i govorio da ću smršati. Rekla sam mu da moram na dijetu, a on me je podržao. Ma on mi je za sve u životu ogromna podrška!

Aleks je najpre angažovala nutricionistu, ali je na kraju prešla na svoju dijetu.

- Nutricionista mi je rekao da mi treba mesec dana da bih smršala. Iznervirala sam se jer sam htela odmah da smršam, pa sam odlučila da kuvam svaki dan kupus i piletinu, i to na vodi. Jela sam to po ceo dan tokom cele nedelje, a onda sam narednih sedam dana kombinovala kupus i ribu. Uspela sam da se za dve nedelje stešem - ispričala je i dodaje da će posle "Zadruge 6" krenuti u teretanu.

- Ne volim da vežbam, ali sam rekla Dekiju da ću posle rijalitija krenuti s njim na treninge. Njegov brat David će mi biti trener i sigurna sam da ću uspeti da oblikujem telo. Celog života su mi pričali da treba nešto da treniram, ali ja sam to izbegavala, međutim, sada sam čvrsto rešila da to promenim!

Aleksandra-Nikolić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković
Ovo je jelovnik Aleksandra Nikolić

Doručak: Kupus i belo meso

Ručak: Kupus i riba

Večera: Kupus bez mesa

Trik savet: Svaka žena treba da pije čajeve za izbacivanje tečnosti i onda neće imati celulit. Ja sam pila zeleni čaj

 

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd