Posni ručak NA STOLU za manje od sat vremena - Samo povrće, pirinač i začini, zdravo i ukusno jelo koje se lako sprema
Uložićete minimalan trud i rad u kuhinji, a imate obrok za celu porodicu.
04.03.2025.
18:40
Komentari (0)
Evo jednog veoma jednostavnog za pripremu i brzog recepta za posni ručak. Reč je o punjenim papirkama, a sem pirinča dodajte i ovo povrće i začine.
Sastojci:
- veza mladog luka
- glavica crnog luka
- jedan veći paradajz
- veza peršuna
- 200 grama pirinča
- začini po ukusu, so, biber, paprika
- maslinovo ulje
Priprema
Sastojke sitno iseckajte i pomešajte, a zatitim napunite 8 paprika srednje veličine poginim za punjenje.
Stavite ih u šerpu gde će se kuvati pola sata do 45 minuta i nalijte ih sokom od paradajza za kuvanje.