Посни ручак НА СТОЛУ за мање од сат времена - Само поврће, пиринач и зачини, здраво и укусно јело које се лако спрема
Уложићете минималан труд и рад у кухињи, а имате оброк за целу породицу.
04.03.2025.
18:40
Коментари (0)
Ево једног веома једноставног за припрему и брзог рецепта за посни ручак. Реч је о пуњеним папиркама, а сем пиринча додајте и ово поврће и зачине.
Састојци:
- веза младог лука
- главица црног лука
- један већи парадајз
- веза першуна
- 200 грама пиринча
- зачини по укусу, со, бибер, паприка
- маслиново уље
Припрема
Састојке ситно исецкајте и помешајте, а затитим напуните 8 паприка средње величине погиним за пуњење.
Ставите их у шерпу где ће се кувати пола сата до 45 минута и налијте их соком од парадајза за кување.