Uz prebranac i podvarak Karleuša je uspela da skine 10 kg za samo 2 meseca: Ovo je jelovnik uz koji je diva otopila salo
Ukoliko ste se pitali kako je Jelena dovela liniju do savršenstva, tajnu je otkrio njen kuvar.
Jelena Karleuša slovi za modnu ikonu kojoj godine ne mogu ništa, te je svi upoređuju sa Dženifer Lopez, latino divom koja je neverovatna na sceni i u šestoj deceniji. Tako i naša pevačica koja donosi nove trendove na ove prostore, može da se pohvali savršeno isklesanim telom.
Govoreći o svom izgledu, Jelena je priznala da dobija brojne komplimente, a kako kaže ključ je u disciplini i zdravim navikama.
- Ne jedem meso i hleb, ne konzumiram alkohol ni cigarete, kafu nikada nisam probala i unosim dosta tečnosti - rekla je pevačica koja je ishranu davno stavila pod kontrolu, dok negu tela i kože smatra obavezom, a moda je njen način izražavanja.
Lični Jelenin kuvar otkrio kakva je zaista i šta voli da jede
Luka Vlahović, kuvar koji je veoma popularan na društvenim mrežama, imao je priliku da lično sprema za Jelenu Karleušu.
- Jelena je vegetarijanac koji pokušava da bude vegan. Sada je u tom procesu. Prvi put kada sam spremao hranu za nju pravio sam joj sir u kori sa medom, orasima i suvim šljivama. To joj se svidelo. Pravio sam joj falafele. Pravio sam joj mnoge specijalitete, ali znam da su mi ta dva izdvojili - rekao je nedavno u jednom podkastu.
Otkrio kakva je Jelena za saradnju
- Uopšte nije zahtevna. Svi misle da traži čuda i nemoguće, ali ne, baš je kul lik - istakao je Luka.
Kako je za 2 meseca skinula 10 kg?
U teškim periodima kroz koje je prolazila pevačica je pribegavala za hranom, pa je u jednom trenutku imala višak kilograma, ali je za dva meseca uspela da oslabi 10 kilograma.
- Godinama sam se zbog stresa prežderavala i nabacila dosta kilograma. Jednog dana sam se probudila i rekla: 'Dosta je! Tvoje telo nije kanta za đubre.' Potražila sam pomoć nutricionistkinje, koja je ispravila sve moje greške i počela sam zdravo da se hranim. Sada često jedem posne sarmice od zelja, koje obožavam, kao i prebranac, turšiju i podvarak bez mesa. Uz takvu ishranu sam za dva meseca izgubila 10 kilograma - ispričala je Jelena.
Jelena dan uglavnom započinje žitaricama, a za ručak i večeru bira povrće i salate.
- Kad ustanem, obično doručkujem ovsene pahuljice sa čija semenkama ili slane mafine sa tikvicama. Za ručak obično grašak ili boraniju sa povrćem, a tu su i nezaobilazne posne sarmice. Pred spavanje ne uzimam mnogo hrane, tako da večeram potaž od povrća ili neku salatu od kupusa, tikvica, šargarepe i cveklu - objasnila je pevačica.