Рецепт за колач који спрема Викторија Бекам одушевио свет - врло је једноставан, чоколадан и непоновљивог укуса
Ево како то ради жена Дејвида Бекама
Иако је Викторија Бекам позната по свом беспрекорном стилу и модној империји, кухиња можда није њено најјаче подручје. Ипак, славна Британка једном приликом открила је за Пеопле шта је то што највише воли да пече и спрема – а одговор ће развеселити све љубитеље слаткиша: чоколадни браунији.
Ови сочни и богати колачићи савршени су за поподневни ужитак уз шољу кафе или чаја. Припрема је једноставна, а резултат гарантује осмех на лицу сваког сладокусца.
Рецепт који је залудео свет
Састојци (за 20 браунија):
1 шоља отопљеног путера
2 шоље шећера
½ шоље какаоа
4 велика јаја
1 кашичица екстракта ваниле
1½ шоље универзалног брашна
½ кашичице прашка за пециво
½ кашичице соли
Припрема:
Загрејте рерну на 180°Ц.
Помешајте отопљени путер, шећер и какао. Додајте јаја и ванилу, мешајући док се смеса потпуно не сједини.
У посебној посуди помешајте брашно, прашак за пециво и со, па ову мешавину додајте у смесу са какаом. Добро промешајте.
Сипајте смесу у плех димензија 33 x 23 цм, обложен папиром за печење и лагано подмазан.
Пеците 20–25 минута на 180°Ц.
Охладите колач око сат времена, затим извадите из плеха и исеците на 20 равномерних квадратића.