ГИБАНИЦА из ТИГАЊА је укусна и хрскава као да сте је пекли у рерни - Спремна за само 15 минута, идеална за ДОРУЧАК или вечеру
Гибаницу можете правити на разне начине, али кад вам се жури ово је једини пут којим треба да идете:
Гибаница из тигања је брз и укусан начин да уживате у омиљеном традиционалном јелу, а да при томе не морате чекати да се пече у рерни.
Ова једноставна верзија гибанице доноси савршен спој хрскавог теста и богатог фила, а резултат је потпуно исти као да сте је пекли у рерни!
Припрема траје само 15 минута, што је чини идеалним избором за брзи доручак или вечеру кад желите нешто укусно и заситно. Без компликованих састојака и дугог стајања у кухињи, уживаћете у сочном, топлом оброку који је готов за трен.
Потребно је:
тање готове коре
200 гр фета сира
2 јаја
100 мл јогурта
мало прашка за пециво
уље
Припрема:
Издробити сир, додати јаја,ј огурт, мало уља и прашак за пециво.
Једну кору премазати надевом, пресавити на пола, па опет премазати и савити у ширу ролницу .
Пржити у уљу да порумени и вадити на папирни убрус.
Служити топло уз јогурт или кисело млеко.