Најкремастија ЧОКОЛАДНА ТОРТА од само 6 састојака - Не постоји лепша и сочнија, топи се у устима, фил и коре се одједном праве
Рецепт за најкремастију чоколадну торту од 6 састојака лако ћете запамтити, а прави се још лакше!
Рабин торта се невероватно једноставно прави, а укус јој је феноменалан. Прави се од намирнице које обично имате у кући и врло је издашна, али се сваки пут поједе муњевитом брзином. Није преслатка, а залогаји се томе у устима!
Састојци:
12 јаја
400 г чоколаде
250 г шећера
250 г млевеног кекса
350 г путера
500 г шлага
Припрема:
Прво умутите путер и шећер, па додајте жуманца, млевени кекс и претходно растопљену чоколаду. Затим посебно умутите беланца и сједините добро са претходно добијеном смесом. Потом је поделити на два једнака дела.
Један део је фил и одложите га у фрижидер. А од друге половине испеците 4 корице. Плех пре тога обложите папиром за печење.
Када се коре испеку, упутите шлаг и све је спремно за филовање.
Ређате је на следећи начин: кора, фил, шлаг - док се не потроши сав маетријал.
Декоришите је по жељи и уживајте у феноменалном укусу!
Србија Данас/Стил, Ивана Богићевић/Пренела Ј.Ш.