Пуњена главица лука у сланини: Права комбинација укуса за праве гурмане, сочно и хрскаво јело од ТРИ САСТОЈКА
Ако сте љубитељи интезивних укуса и јединствених комбинација, ово јело ће вас одушевити.
Замислите главицу лука пуњену ароматичним млевеним месом, умотану у хрскаву сланину и печену до савршенства.
Ово јело је права посластица за све који воле да експериментишу у кухињи у комбинацији слатко печеног лука, сочност млевеног меса и хрсавост сланине у савршеном споју.
Састојци
- Црни лук
- Млевено месо
- Сланина
Главице црног лука очистите и издубите, тако да остану само већи делови лука.
Део лука који сте извадили, како бисте исти издубили, ситно исецкајте и помешајте са млевеним месом, а затим месо зачините бибером.
Затим, мешавином меса и лука напуните средишњи део лука.
Танким листићима сланине обавијте лук са свих страна.
Можете пећи на ростиљу или тигању.
На пола печења, можете премазати са чили сосом и оставити још 10 минута да се запече.
Пред крај ставите на врх комадић киселог краставца или паприке, а и мало качкаваља и запеците како би се качкаваљ истопио.
Детаљније о начину припреме на видеу BBQ Пит Boys.