Skip to main content
Elegance Beauty Spa

OVDE SE RAĐA LEPOTA KOJA OSTAVLJA VEČNI PEČAT! Zavirite u najekskluzivniji salon u Beogradu

Elegance Beauty Spa
Nadomak Save, u rezidencijalnom delu Beograda, pod okriljem BW Residences, nalazi se oaza mira i lepote u koju je utkan duh Pariza. Ovo je prostor koji spaja visoku modu u kozmetici i glamur sa jedne strane i prirodnu lepotu sa druge.

Elegance beauty spa je salon u kome se neguje poseban pristup lepoti, onoj koja odiše prirodnošću i elegancijom, a CEO i vlasnica Danijela Vukojević objašnjava da je u celu priču ušla tako što je želela da podeli ono što je iz svog višegodišnjeg iskustva odabrala kao najbolje.

Elegance Beauty Spa
Elegance Beauty Spa
Foto: Promo

PRAVA LEPOTA NE ZAMARA, A PRIJA KAO NIJEDNA DRUGA

-Moja inspiracija je lepota – u svim svojim oblicima. Kažu mi da imam poseban doživljaj estetike, ponekad me ne razumeju, ali ja po svaku cenu ostajem verna svom viđenju sveta. Lepota koliko god da nam je data, ona se i gradi. Okrenite se oko sebe, zavirite u prirodu, koliko lepote je u njoj, svedene, jednostavne, nenametljive, a prija nam kao nijedna druga. Ne zamara, ne ističe se, ne bori se za poglede, ali se nametne tako čvrsto i nepokolebljivo da na nama ostavi večan pečat. Upravo takvu lepotu želim da vidim na ženama oko sebe – prirodnu, koja odiše svežinom, čistotom i dotaknutu daškom glamura. Mi to zaslužujemo, kaže Danijela. 

Elegance Beauty Spa
Foto: Promo
Elegance Beauty Spa

Kako ističe, uz njenu posebnu estetiku i viziju, nije čudno što je za profesionalni put izabrala ulepšavanje, ali podvlači – sasvim novo ulepšavanje, drugačije, izvan poznatih standarda.

Bez imalo sujete, Danijela objašanjava da nije uvek ovako videla lepotu, da je i sama lutala, ali da je uvek tragala za onim što je u početku samo naslućivala u držanju čuvenih glumica i divnih, dostojanstvenih dama sa ulica Pariza.

-Šta je to što ih istovremeno čini tako posebnim i tako prirodnim? Dozvola koju su dale sebi da budu prirodne, da budu ono što jesu i da im je najvažnije kako same sebe vide i da se dobro osećaju u svojoj koži, objašnjava Danijela suštinu svoje vizije lepote.

CEO i vlasnica Danijela Vukojević
CEO i vlasnica Danijela Vukojević
Foto: Promo

A evo kako je izgledao put do njenog današnjeg pristupa i koncepta koji u svom salonu neguje:

-Učila sam, praktikovala, tragala za onim što će u okvirima kozmetike omogućiti ženama da pokažu svoju najlepšu stranu, ali blago i nežno, u skladu sa pravom prirodom žene. Na osnovu ličnog i profesonalnog iskustva, nakon dugogodišnjeg rada, konačno imam odgovor - Smart beauty koncept, koji želim da podelim sa vama.

Elegance Beauty Spa
Elegance Beauty Spa
Foto: Promo

TREND KOJI SADA "TRESE" SRBIJU, NA ZAPADU JE BIO MODERAN 90-IH

Šta je zapravo ključna razlika, kako Danijela vidi damu koja pleni svojom pojavom?

-Već dugo nam se nameće iskrivljena slika lepote. Trend koji “trese” Srbiju na zapadu je bio moderan 90-ih godina prošlog veka. Dugi veštački nokti, umeci u kosi i predimenzionirani atributi su pase. Pogledajte samo lepotice u Holivudu, nijedna nema usne pune biopolimera i drugih sintetičkih materijala ili istetovirane obrve. A tek dame u Parizu ili drugim svetskim metropolama! Treba ih samo videti! Akcenat je na prirodnosti, čistoći i nezi. Lepota je nežna, na njoj se oči odmaraju, ona inspiriše, zanosi, kao umetnost. Vreme je da vratimo prirodnu lepotu žene na mesto koje joj pripada - na pijedestal, da je istaknemo, očistimo od tereta koji dolazi iznutra zbog nezadovoljstva koje oseća i spolja, zbog nametnutih očekivanja po pitanju izgleda, kaže ona.

Elegance Beauty Spa
Elegance Beauty Spa
Foto: Promo

RECEPT ZA LEPOTU, NEGOVAN I ZDRAV IZGLED, BLISTAVOST

Kroz novi pravac u kozmetici, zasnovan na estetici i dobro odmerenim postupcima, Elegance Beauty Spa pomaže modernoj ženi da dođe do sebe same, upoznaje je sa najkvalitetnijim proizvodima koji su dostupni na svetskom tržištu u svim segmentima nege. Cilj je, pametnim izborom zahvata i procedura, koje nam je 21. vek učinio dostupnim, učiniti da izgledamo lepo, negovano, zdravo, blistavo.

- Transformacija počinje odlukom, a mi smo odlučile da se prema sebi odnosimo kao prema umetničkom delu, sa puno poštovanja. Dašak glamura koji ćemo udahnuti vašem izgledu upravo je ona pozlata koja vam je bila potrebna da zablistate. Prirodnost i glamur konačno se  sreću baš gde treba - na licu i telu žene, ističe Danijela.

Elegance Beauty Spa
Elegance Beauty Spa
Foto: Promo

STRUČNOST, VRHUNSKO UMEĆE I BIOLOGIQUE RECHERCHE, CHANEL, ZOYE...

Uz stručnost, profesionalnost i vrhunsko umeće, Elegance Beauty Spa spaja proizvode izuzetnog kvaliteta.

- Najbolje od najboljeg! Svako od nas zaslužuje da bude prirodan i ono što jeste, da se dobro oseća u svojoj koži, u bukvalnom smislu, ali zaslužujemo i malo glamura. Objedinila sam brendove koji su najbolji za negu lica i tela i sada ih donosim vama. Ako se pitate gde da uradite tretman lica i koji proizvodi su najbolji, kako vrhunski stručnjaci, tako i Gugl, uputiće vas na Biologique Recherche. Za nokte, šminku - tu je neprevaziđeni Chanel, a za one koji vode računa o svom zdravlju i pobornici su zdravog života - sertifikovani vegan lakovi američke marke Zoye, kaže Danijela.

Elegance Beauty Spa
Elegance Beauty Spa
Foto: Promo

 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd