НЕОДОЉИВА ЧОКОЛАДНА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА: Само 4 састојка за најкремастије задовољство - Права посластица за сваког љубитеља чоколаде
Сви љубитељи чоколаде ће обожавати ову чоколадну торту без печења! Уз само 4 састојка, припремите најкремастији десерт који се топи у устима, а неће вам бити потребно пуно времена. Савршен рецепт за сваку прилику!
Ако желите брзи десерт који ће одушевити вашу породицу и пријатеље, ова чоколадна торта без печења је прави избор! Лако је припремити, а резултати су једноставно неодољиви. Богата, кремаста, са пуним укусом чоколаде - идеална је за све оне који воле једноставне, а луксузне посластице.
Овај рецепт је савршен за све који не желе да проводе пуно времена у кухињи, али ипак желе да уживају у нечем спектакуларном. Сазнајте како да направите најкремастију торту икада, користећи само 4 састојка!
САСТОЈЦИ:
- Млеко - 1,3 л
- Шећер - 200 г
- Пудинг од чоколаде - 4 кесице (160 г укупно)
- Густин - 50 г
Наведене састојке помешати у једној шерпи и кувати на средњој температури уз константно мешање, да вам не загори.
Када фил прокува, тј када се згусне, то је то, склоните са рингле.
У врео фил додати 300 г црне чоколаде и добро промешати да се чоколада истопи.
Узмите калуп за торту, најбоље од 24 цм.
Петит кекс умочите у млеко и поређајте по дну калупа, то ће бити подлога, најједноставнија могућа.
Истресите чоколадну смесу и оставите у фрижидер преко ноћи.
Торту украсите шлагом, а можете направити и чоколадни ганаж (истопите 200 г црне чоколаде са 80 мл млека и прелијете одозго док је торта још у калупу).
Уживајте и пријатно!
Рецепт Инстаграм chefmladen