Рол пица од ЛИСНАТОГ ТЕСТА - Филујте намирницама које већ имате у фрижидеру, одличан избор за лагану и хранљиву вечеру
Брза вечера која не захтева много труда, савршена за спремање када сте уморни.
Скоро сви волимо пицу, а рол пица лакше пада и брже се спрема. Најбоље је што се можете послужити остацима из фрижидера и добићете богато јело.
Састојци:
- паковање лиснатог теста од 275 г
- 100 г крем сира
- 40 г кечапа
- 70 г шунке
- 60 г печенице
- 50 г качкаваља
- 40 г маринираних шампињона
- оригано по укусу
Припрема:
Лиснато тесто развуците на претходно побрашњену радну површину и премажите крем сиром по средини. То прелијте кечапом и додајте мало оригана са врха.
Уздуж посложите шунку, преко тога качкаваљ, а затим печеницу. Додајте и шампињоне, потом још мало шунке и печенице преко тога.
Узмите мало делове качкаваља и сложите преко досадашње смесе, па поново прелијте кечапом.
Тесто са обе стране око фила исеците на тракице. Узмите једну тракицу и прекријте врх смесе, па понављајте поступак до краја.
Ставите да се пече у претходно загрејану рерну око 15 минута на 200 степени. Када се охлади, исеците на равномерне делове. Пријатно!