Četvrtak 07. dec 2023.
elizabet harli

NAJLEPŠE TELO U 58. GODINI: Poznata glumica praktikuje JEDNOSTAVNU DIJETU, poštuje samo JEDNO PRAVILO

Foto: Instagram printscreen/elizabethhurley1
Dijeta Elizabet Harli je laka i zdrava! Ona je praktikuje od 50. godine...

Od zavodljivih snimaka Elizabet Harli gori ceo Instagram! Lepa glumica u 57. godini ima telo poput tridesetogodišnjakinje, pa nije ni čudo što sve žene zanima kako se hrani i održava tako lepu liniju.

U jednom intervjuu je priznala kako odavno pazi šta jede, ali da je promene u ishrani postepeno uvodila. "To traje već godinama, a najvažnije pravilo za dijetu sam uvela posle 50. rođendana", kaže lepa Elizabet koja tvrdi da nikad nije gladna.

BILA JE JEDINA SRPSKA MISICA KOJOJ JE KRUNA ODUZETA: Danas ima četvoro dece i neverovatno je koliko dobro izgleda

BILA JE JEDINA SRPSKA MISICA KOJOJ JE KRUNA ODUZETA: Danas ima četvoro dece i neverovatno je koliko dobro izgleda

Pevačici DRUGI PUT dijagnostikovan RAK: Posle tri godine je izlečili, a onda USLEDIO PAKAO - BOLEST se VRATILA

Pevačici DRUGI PUT dijagnostikovan RAK: Posle tri godine je izlečili, a onda USLEDIO PAKAO - BOLEST se VRATILA

"U svakom mom obroku, 50 odsto ukupne količine hrane mora da čini povrće ili voće", objašnjava glumica. "Na primer, ako doručkujem sendvič, obavezno pojedem i jabuku. Slatkiše ne jedem, veoma retko pijem alkohol i to vrlo male količine, a prerađevine nisam jela sto godina."

Najžalije joj je što je ranije pušila, ali te štetne navike se odavno oslobodila.

Njeno jutro počinje sa dve šolje tople vode. "Ukus je grozan, ali ta voda čini čuda za sistem za varenje", priznaje Liz. Rado doručkuje bananu sa grčkim jogurtom, a sve prelije sa malo meda.

Za ručak pojede supu, za večeru meso i povrće. Ima sreću da gaji organsko povrće na imanju, ali svi koji to nisu u mogućnosti treba da nabavljaju lokalno proizvedenu hranu, misli Elizabet. Njen jedini greh je puter od kikirikija, pa se čuva da ne priđe tegli s kašikom u ruci.

"Ako to uradim, posle prve odmah sledi i druga", priznaje lepotica. "Zato samo malo umočim prst i liznem", kaže i stavlja do znanja da je bolje povremeno malo udovoljiti sebi nego čeznuti za nekom delicijom pa navaliti kad kočnice popuste.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd