Skip to main content
Svađa

"NE MOŽEŠ biti PRINCEZA i KONJ ZA VUČU u isto vreme!" Da li je dobro da ŽENA bude SAMA - Sveštenik dao ODGOVOR

Foto: Profimedia/ilustracija
Mnoge ističu da im je ovako bolje!

Mnoge žene danas imaju stav da im muškarac nije potreban i da sve što im treba u životu mogu da postignu same.

Međutim, mnoge od tih žena su nesrećne upravo iz tih razloga. Tada počinju da pitaju same sebe da li su zaista sigurne da im nije potreban muškarac. Svaka žena bila bi srećna da može da obavlja ženske lake poslove, a one teške muškarac da preuzme na sebe, prema rečima oca Dimitrija Smirnova.

Prekida ZATVOR U REKORDNOM ROKU - Savetnica za ISHRANU otkirila trik koji podstiče PROBAVU

Prekida ZATVOR U REKORDNOM ROKU - Savetnica za ISHRANU otkirila trik koji podstiče PROBAVU

Mlad MESEC u Vagi NAJVIŠE će POGODITI ova ČETIRI ZNAKA: Neka se pripreme za jak uticaj, ovo obavezno da URADE

Mlad MESEC u Vagi NAJVIŠE će POGODITI ova ČETIRI ZNAKA: Neka se pripreme za jak uticaj, ovo obavezno da URADE

Jednom prilikom upitali su oca Dmitrija Smirnova da li žena može da živi bez muškarca, a on je dao odgovor koji je oduševio sve prisutne.

Iako je njegovo mišljenje neke ljude razljutilo, ono je zasnovano na Bibliji.

"Žena može reći da može živeti bez muškarca, ali to je iluzija. Žena ne može biti srećna sama ni kada je glava porodice jer mora na sebi nositi dva tereta. Žena ne može biti princeza i konj za vuču."

Žene su nežniji pol i one ne bi trebale da preuzimaju ulogu muškarca na sebe jer će morati da budu dvoje odjednom, a to im otežava život u velikoj meri.

ljubav
ljubav
Foto: Profimedia

Kada je muškarac lokomotiva, a žena i deca vagoni koji ga prate u toj porodici vlada sklad. Bog je prvo stvorio muškarca pa tek onda ženu, ako se njih dvoje poklapaju onda će biti srećni. Mnoge, naročito mlade žene vode raskalašan život, napuštaju svoje porodice i ponašaju se vulgarno.

To je veliki problem jer kada bi svako radio ono što je dobro i primereno svi bi bili srećni. Kada bi se muškarci više ponašali kao muškarci, a žene kao žene i kada se ne bi takmičili ko je bolji i ko treba da vodi glavnu reč, svi bi bili mnogo zadovoljniji i srećniji."

 

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd